Onderhoud

Onderhoud2018-09-26T15:40:32+02:00

Schilderwerk onderhouden

De levensduur van schilderwerk hangt van vele zaken af. De juiste ondergrond van het schilderwerk, een goede glasafdichting en de juiste ventilatie zijn belangrijke factoren voor duurzaamheid. Het onderhouden van oude panden en huizen vereist daarom een integrale en specialistische aanpak:

  • herken bouwkundige problemen die houtrot veroorzaken;
  • gebruik verf die speciaal is ontwikkeld voor oude panden en huizen;
  • hergebruik de houtsoorten uit de bouwperiode van het pand;
  • ken de subsidietrajecten en regelgeving m.b.t. monumentale panden;

Onderhoud is echt een specialisme! Bij voorkeur onderhouden wij gebouwen waarbij onze ervaring tot zijn recht komt: panden met een bouwjaar tot 1939.

 

Het Sibbing onderhoudsteam

Onze missie? We willen oude panden en herenhuizen behouden en een bestendige toekomst geven. Ons onderhoudsteam bestaat daarom niet alleen uit schilders, maar ook onze vaste loodgieter en timmerman staan voor u klaar. Met deze integrale aanpak zorgen wij ervoor dat ons schilderwerk echt duurzaam is.

Meerjaren onderhoudsplan

Met ons meerjaren onderhoudsplan (MJOP) krijgt u inzicht in de schilderwerkzaamheden en kosten voor de komende 10 jaar.

We kijken per bouwonderdeel naar de toekomstige onderhoudsbehoefte en maken meetbare afspraken over vochtpercentages, glansgraad en andere kenmerken.

Deze onderhoudsaanpak zorgt voor duurzaam resultaat en aanzienlijke besparingen!

Monumentaal onderhoud

Wat betekent het om een monumentaal pand te onderhouden? Voor onderhoud en restauratie van een rijksmonument, provinciaal monument of gemeentelijk monument is specifieke kennis over regelgeving, restauratietechnieken, historische kleuren en materiaalgebruik nodig. Dit geldt eigenlijk voor ieder gebouw waarbij je de originele staat en uitstraling wil behouden. Bij grotere restauraties schakelen wij daarom een restauratiearchitect, kleuronderzoeker of subsidiespecialist in.

We gebruiken cookies om bezoek te meten, maar slaan geen persoonlijke informatie op. Meer in onze privacyverklaring OK