Sibbing Schilderwerken wint Nationale Vakprijs!

Sibbing SchillderwerkenEen unieke gebeurtenis

12 November jongstleden was het eindelijk zo ver! De uitreiking van de Nationale SchildersVakprijs 2013! Negen schildersbedrijven streden om de juryprijs, publieksprijs en 3 categorieprijzen. Dit unieke evenement vond plaats tijdens een diner in de balzaal van Paleis Het Loo. Sibbing Schilderwerken was genomineerd in de categorie onderhoudsschilderwerk!

Duurzaam en milieuvriendelijk lijnolieverf project

Deze nominatie had Sibbing Schilderwerken te danken aan een uniek project waarbij een monumentaal pand geheel geschilderd is met lijnolieverf. Deze verf wordt gemaakt van lijnzaadolie en is de meest duurzame verf. Het betreft hier tevens een milieuvriendelijk product. Het schilderen met deze verf wordt gezien als een echt ambacht. Tot de jaren vijftig van de vorige eeuw was dit een veel gebruikte verfsoort. Door de opkomst van chemische(sneller drogende) verfsoorten is deze verf echter in de vergetelheid geraakt. Het schilderen met lijnolieverf levert echter wel het beste resultaat op. Als een van de weinige in Nederland beheerst Sibbing Schilderwerken de verschillende technieken die met deze unieke verfsoort samengaan. Lees HIER meer over deze unieke verfsoort!

Sibbing Schilderwerken wint nationale prijs

De categorie onderhoudsschilderwerk staat bekend als de meest competitieve. Vanuit tientallen aanmeldingen werden er dit jaar 4 bedrijven genomineerd. Vanzelfsprekend was Mirella Sibbing, eigenaar van Sibbing Schilderwerken al enorm trots op deze nominatie. Tijdens haar betoog prees de jury de winnaar om het getoonde vakmanschap en klanttevredenheid. Uiteindelijk werd Sibbing Schilderwerken in de categorie onderhoudsschilderwerk uitgeroepen tot winnaar van de Nationale SchildersVakprijs 2013. Een prestatie waar Sibbing Schilderwerken enorm trots op is! Een groot compliment aan de desbetreffende schilders Frans en Leo is daarom zeker op zijn plaats. Bekijk HIER de fotoreportage van deze avond.

Streven naar het beste, ook in 2014

Ook in 2014 gaat Sibbing Schilderwerken voor het beste en meest duurzame resultaat. Een gedachte die voor de klanten van Sibbing Schilderwerken een zeker prijsvoordeel zal opleveren. Duurzaam schilderwerk gaat langer mee en is daardoor simpelweg goedkoper. Het team van Sibbing Schilderwerken staat ook in 2014 voor u klaar!

Sibbing Schilderwerken

2014-01-20T15:10:46+01:00
We gebruiken cookies om bezoek te meten, maar slaan geen persoonlijke informatie op. Meer in onze privacyverklaring OK