Zakelijk2018-11-27T10:17:35+01:00

Erkende vakspecialisten voor het schilderen van uw hotel,

appartementencomplex, praktijk of kantoor

Schilderwerk binnen
Sibbing binnenschilderwerk
Schilderwerk binnen
Sibbing buitenschilderwerk

Kennis, ervaring en ondernemerschap

Sibbing schildert sinds jaar-en-dag voor zakelijke klanten. Onze klanten willen ontzorgd worden, maar willen ook verantwoording afleggen naar eigen organisatie, gebruikers of bewoners.  We verdiepen ons altijd uitvoerig in uw offerteaanvraag, bouwbestek of aanbesteding. Daar bovenop denken we na over uw pand en de bestendigheid die wij kunnen toevoegen.

Uw hotel

Kleuren kunnen de sfeer in uw hotel bepalen. Ze maken de ruimte moderner of klassieker en creëren karakter. Het is belangrijk om goed naar het gebruik van een ruimte te kijken. Door middel van moodboards geven we onze klanten een goed beeld van de mogelijkheden.

Sibbing heeft o.a. opdrachten uitgevoerd voor Hotel Babylon en Hotel Des Indes.

Uw praktijk

Wij bieden een serviceconcept dat afgestemd is op de uitdagingen in de gezondheidszorg. De formele ziekenhuissfeer van vroeger maakt hierbij plaats voor een meer kleurrijke, vriendelijke en gevarieerde omgeving.

Onze verfsystemen voldoen aan alle wettelijke normen op het vlak van milieu en hygiëne, en zijn die dikwijls een stap voor. Bekijk eens wat we voor een orthodontistenpraktijk in Leiden hebben gedaan.

Uw kantoor

Uw organisatie is gevestigd in een traditioneel pand en u ziet onderhoud ook als een lange termijn investering.

Door middel van Sibbing’s Meerjaren Onderhoudsplan krijgt een goed beeld van toekomstige uitgaven. Dit plan zorgt voor tijdig onderhoud waardoor u op de langere termijn minder kosten heeft. Er worden daarbij meetbare afspraken gemaakt over de staat van het onderhoud.

Vereniging van Eigenaren

Met ons Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP) krijgt u een goed beeld van toekomstige uitgaven. Dit plan zorgt voor tijdig onderhoud waardoor u op de langere termijn minder kosten heeft.

Sibbing is daarbij aangesloten bij de VVE Belang garantieregeling. Als aangesloten VVE betekent dit voor u o.a. een gratis en onafhankelijk inspectierapport van elk opgeleverd werk.  

Duurzaam en kosteneffectief

Sibbing Schilderwerken heeft ruime ervaring met het schilderen van traditionele  panden. Niet alleen onderhoud maar ook renovatie behoort tot onze kernactiviteiten. Bij alle projecten denken we met u mee vanuit duurzaamheid en kosten.

Planmatige aanpak

Met ons meerjaren onderhoudsplan (MJOP) krijgt u inzicht in de schilderwerkzaamheden en kosten voor de komende 10 jaar.

We kijken per bouwonderdeel naar de toekomstige onderhoudsbehoefte en maken meetbare afspraken over vochtpercentages, glansgraad en andere kenmerken.

Deze onderhoudsaanpak zorgt voor duurzaam resultaat en aanzienlijke besparingen!

Erkende specialisten voor uw pand

Al onze werkzaamheden vinden plaats onder de voorwaarden van het OnderhoudNL Garantiebedrijf. Dit zijn kwaliteitsnormen die ieder jaar worden getoetst. Onze schilders hebben een erkende opleiding tot professioneel schilder gevolgd en minimaal 10 jaar ervaring in ons mooie vak.

Ieder object, ruimte, pand of gevelwand verdient zijn eigen specialist, zo zien wij dat. Als onderhoudsschilder zetten we ons daarom actief in voor de professionalisering van ons vakgebied.

We gebruiken cookies om bezoek te meten, maar slaan geen persoonlijke informatie op. Meer in onze privacyverklaring OK