Binnenschilder voor uw hotel, kantoor of praktijk

<<Binnenschilder zakelijk
Binnenschilder zakelijk2020-03-31T13:13:48+02:00

Het is tijd voor de binnenschilder!

Winterschilder-korting! 

Vanaf 1 november t/m 30 maart geven wij een korting van 10 % op binnenschilderwerk. 

Is het tijd voor het onderhoud van de trappen, gangen of entree? Vragen de muren in vergaderzalen voor een opfrisbeurt?  Is het tijd om de wachtkamers een nieuwe uitstraling te geven?
De winter is de perfecte tijd om uw pand van binnen te schilderen. Onze vakschilders staan voor u klaar.

Binnenschilderwerk

  • deuren, plinten, kozijnen en trappen;
  • wanden en plafonds – latexverf, synthetische muurverf, vinyl latex of betonverf;
  • lakken, sauzen of spuiten.
Maak een afspraak

Een schildersbedrijf dat meedenkt

De vakmensen van Sibbing zorgen voor een meesterlijk eindresultaat. Maar we doen meer. We kijken ook met u naar de bouwkundige staat van uw pand en denken mee over het behoud van beeldbepalende details. Als schildersbedrijf kunt u ons ook inschakelen voor kleuradvies.

  • kleur, ondergrond, verfsoort en verfsystemen;
  • ventilatieproblemen, houtrot;
  • behoud en renovatie van authentieke kenmerken.

Gegarandeerd resultaat

Sibbing Schilderwerken leveren al generaties vakwerk. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel. Al onze werkzaamheden vinden plaats onder de voorwaarden van het OnderhoudNL Garantiebedrijf.

Voorbeelden. Bekijk wat wij in Den Haag hebben geschilderd!

Sibbing’s werkwijze voor bedrijven, stichtingen en VVE’s.

1. Een goed begin

We beginnen met geheel vrijblijvend gesprek waarin we bespreken welke werkzaamheden u wilt u laten uitvoeren. Gaan we bestaand schilderwerk nalopen of staan we voor een groot renovatie project? Sibbing Schilderwerken luistert goed en stelt uw wensen centraal.

2. Vrijblijvende offerte

Wij schrijven niet zomaar een prijsopgave, maar geven u een gedetailleerde beschrijving van onze werkzaamheden. We onderbouwen onze aanpak en het door ons geadviseerde verfsysteem. De offerte wordt opgesteld volgens de richtlijnen van het OnderhoudNL Garantiebedrijf.

3. Opstartfase

Als we de opdracht opgesteld en ondertekend hebben, starten onze ambachtelijke schilders met hun voorbereiding.  Met u bespreken wij allereerst de praktische zaken. Welke ruimtes moeten als eerste geschilderd worden? Hoe houden we rekening met uw medewerkers en de buren? Welke ramen en deuren zullen er open staan?

4. Uitvoeringsfase

Uw Sibbing schilders gaan aan de slag. Vanzelfsprekend zorgen Sibbings schilders vanaf binnenkomst dat uw pand zo schoon mogelijk blijft en wordt er na afloop tot in de puntjes opgeruimd. Elke medewerker heeft een erkende opleiding tot professioneel schilder gevolgd en werkt met de beste producten. Vraagt u gerust op elk moment aan onze schilders wat u kunt verwachten, zij vertellen u met plezier over hun werk en onze ambachtelijke aanpak.

5. Opleverfase

Samen met u wordt het schilderwerk geïnspecteerd. Sibbing vertrekt pas als u aangeeft volledig tevreden te zijn.

6. Gratis onderhoudsplan

Mooi schilderwerk is om trots op te zijn. Om te kunnen blijven genieten geven we u een onderhoudsplan. Hierin vindt u de verschillende werkzaamheden (per ondergrond gespecificeerd), u heeft een overzicht van alle kleurnummers en een planning voor onderhoud.

We gebruiken cookies om bezoek te meten, maar slaan geen persoonlijke informatie op. Meer in onze privacyverklaring OK