Buitenschilder voor uw kantoor, hotel of praktijk

<<Buitenschilder zakelijk
Buitenschilder zakelijk2020-03-31T13:14:28+02:00

De mooiste uitstraling, de beste bescherming

Voor ieder bedrijfspand geldt hetzelfde: de perfecte uitstraling moet aansluiten bij een duurzaam resultaat.  Voor goed schilderwerk en gestructureerd onderhoud heb je kennis nodig van ondergrond, bouwkundige staat en verfproducten. Sibbing biedt u de meest duurzame en ecologische oplossingen.

  • Advies: uw keuze voor kleur en verfsoort. We staan klaar om uw situatie te bekijken en u persoonlijk te adviseren. 
  • Schilderwerk: gevel, kozijnen, dakgoten of deuren, en al die authentieke details van uw pand.
  • Onderhoud: het onderhouden, bijwerken en opfrissen van uw schilderwerk, ad hoc of conform onderhoudsschema.
Maak een afspraak

Een schildersbedrijf dat uw organisatie kent

De vakmensen van Sibbing zorgen voor een meesterlijk eindresultaat. Maar we doen meer.  We kennen de uitdagingen die het schilderen van een kantoor, praktijk of appartementencomplex met zich meebrengen. Daarom kunt u rekenen op het beste advies:

  • kleur, ondergrond, verfsoort en verfsystemen;
  • ventilatieproblemen, houtrot;
  • behoud en renovatie van authentieke kenmerken.

Gegarandeerd resultaat

Sibbing Schilderwerken leveren al generaties vakwerk. Bij ons vaste team staat kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. Al onze werkzaamheden vinden plaats onder de voorwaarden van het OnderhoudNL Garantiebedrijf.

Trots dat wij Den Haag wat mooier mogen maken. Een indruk van ons werk.

Sibbing’s werkwijze voor bedrijven, stichtingen en VVE’s.

1. Een goed begin

We beginnen met geheel vrijblijvend gesprek waarin we bespreken welke werkzaamheden u wilt u laten uitvoeren. Gaan we bestaand schilderwerk nalopen of staan we voor een groot renovatie project? Sibbing Schilderwerken luistert goed en stelt uw wensen centraal.

2. Vrijblijvende offerte

Wij schrijven niet zomaar een prijsopgave, maar geven u een gedetailleerde beschrijving van onze werkzaamheden. We onderbouwen onze aanpak en het door ons geadviseerde verfsysteem. De offerte wordt opgesteld volgens de richtlijnen van het OnderhoudNL Garantiebedrijf.

3. Opstartfase

Als we de opdracht opgesteld en ondertekend hebben, starten onze ambachtelijke schilders met hun voorbereiding.  Met u bespreken wij allereerst de praktische zaken. Welke ruimtes moeten als eerste geschilderd worden? Hoe houden we rekening met uw medewerkers en de buren? Welke ramen en deuren zullen er open staan?

4. Uitvoeringsfase

Uw Sibbing schilders gaan aan de slag. Vanzelfsprekend zorgen Sibbings schilders vanaf binnenkomst dat uw pand zo schoon mogelijk blijft en wordt er na afloop tot in de puntjes opgeruimd. Elke medewerker heeft een erkende opleiding tot professioneel schilder gevolgd en werkt met de beste producten. Vraagt u gerust op elk moment aan onze schilders wat u kunt verwachten, zij vertellen u met plezier over hun werk en onze ambachtelijke aanpak.

5. Opleverfase

Samen met u wordt het schilderwerk geïnspecteerd. Sibbing vertrekt pas als u aangeeft volledig tevreden te zijn.

6. Gratis onderhoudsplan

Mooi schilderwerk is om trots op te zijn. Om te kunnen blijven genieten geven we u een onderhoudsplan. Hierin vindt u de verschillende werkzaamheden (per ondergrond gespecificeerd), u heeft een overzicht van alle kleurnummers en een planning voor onderhoud.

We gebruiken cookies om bezoek te meten, maar slaan geen persoonlijke informatie op. Meer in onze privacyverklaring OK